E-Cats University OPAC

Welcome  Guest 

ショクヒン

食品

(最新データで読む産業と会社研究シリーズ;5, 7, 8, 9)
Material Type Books
Publisher 東京 : 二期出版
Year 1997.2-
Language Japanese
Size 冊 ; 19cm

Hide book details.

Location Volume Call No. Barcode No. Status ISBN Media type Restriction Request Memo Reserve
2F-資格試験 2020年度版 377.9/Sa63/2020 3000016132 9784782535110 図書

Hide details.

Notes 監修: 高橋正郎
2003~2006年版の監修: 上路利雄
2001年版以降の出版者: 産学社
2007年度版以降の監修: 芝崎希美夫
2004年版, 2008年度版以降のシリーズ番号: 8 -- 2018年度版以降のシリーズ番号: 7 -- 2019年度版以降のシリーズ番号: 5
Authors 高橋, 正郎(1932-) <タカハシ, マサオ>
上路, 利雄(1944-) <ウエジ, トシオ>
芝崎, 希美夫(1940-) <シバザキ, キミオ>
Subjects BSH:食品工業
Classification NDC8:588.09
NDC9:588.09
ID 1000008026
ISBN 4782530382

Back to Results List Page Top