E-Cats University OPAC

Welcome  Guest 

ゲンリョウ セイゾウ リュウツウ カンキョウ ニ オケル ヨウソ ギジュツ ト HACCP

原料・製造・流通環境における要素技術とHACCP / 芝崎勲監修

(環境衛生管理技術大系;. 有害微生物管理技術 ; 第1巻)
Material Type Books
Publisher 東京 : フジ・テクノシステム
Year 2000.9
Language Japanese
Size 30, 1350p ; 27cm

Hide book details.

Location Volume Call No. Barcode No. Status ISBN Media type Restriction Request Memo Reserve
2F書庫1-和書
498.54/SH19 010218297 4938555786 図書 禁帯出

Hide details.

Other titles variant access title:原料製造流通環境における要素技術とHACCP
Authors 芝崎, 勲(1920-) <シバザキ, イサオ>
Subjects NDLSH:食品衛生
Classification NDC7:498.55
NDC8:498.54
NDLC:A566
NDLC:EG261
NDLC:SC186
ID 1000056936
ISBN 4938555786

Back to Results List Page Top