E-Cats University OPAC

Welcome  Guest 

リョウリ ノ ナンデモ ショウジテン : カレー ワ ナゼ ヨクジツ ニ タベルホウガ オイシイノ

料理のなんでも小事典 : カレーはなぜ翌日に食べる方がおいしいの? / 日本調理科学会編

(ブルーバックス;B-1614)
Material Type Books
Publisher 東京 : 講談社
Year 2008.9
Language Japanese
Size 308p : 挿図 ; 18cm

Hide book details.

Location Volume Call No. Barcode No. Status ISBN Media type Restriction Request Memo Reserve
2F-ブルーバックス
498.5/N 77 080052073 9784062576147 図書(消耗品)

Hide details.

Notes 参考文献: p301-302
Authors 日本調理科学会 <ニホン チョウリ カガクカイ>
Subjects BSH:料理
Classification NDC9:498.5
NDC8:596
NDC9:596
ID 1000102999
ISBN 9784062576147

Back Page Page Top