E-Cats University OPAC

Welcome  Guest 

オイシサ ノ カガク アジ オ ヨク スル カガク : アジ ノ シクミ ガ ワカレバ リョウリ ノ ヒケツ ガ ワカル

おいしさの科学味を良くする科学 : 味のしくみが解かれば料理の秘訣が解かる / 河野友美著

Material Type Books
Publisher 東京 : 旭屋出版
Year 2008.4
Language Japanese
Size 219, 4p ; 21cm

Hide book details.

Location Volume Call No. Barcode No. Status ISBN Media type Restriction Request Memo Reserve
2F書庫1-和書
596.04/Ko76 010521174 9784751107447 図書

Hide details.

Authors 河野, 友美(1929-) <コウノ, トモミ>
Subjects BSH:食物
BSH:料理
BSH:味覚
Classification NDC8:596.04
NDC9:596.04
ID 1000105798
ISBN 9784751107447

Back Page Page Top