Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 新潮社 |
Year | 2014.3 |
Language | Japanese |
Size | 158p : 挿図 ; 22cm |
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | ISBN | Media type | Restriction | Request Memo | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2F-とんぼ・コロナ |
|
596.21/H 65 | 080158880 | 9784106022524 | 図書 |
|
![]() |
![]() |
Other titles | variant access title:いま教わりたい和食 : 銀座馳走啐啄の仕事 |
---|---|
Notes | 季刊誌「考える人」(2005年夏号-2008年春号) に連載された「季節には味がある」に加筆したもの |
Authors | 平松, 洋子(1958-) <ヒラマツ, ヨウコ> |
ID | 1000123044 |
ISBN | 9784106022524 |
Library Service