E-Cats University OPAC

Welcome  Guest 

ニホン ショクヒン ヒョウジュン セイブンヒョウ ノ カイテイ ニ カンスル チョウサ ホウコク : ゴテイ ニホン ショクヒン ヒョウジュン セイブンヒョウ

日本食品標準成分表の改訂に関する調査報告 : 五訂日本食品標準成分表 / 科学技術庁資源調査会編

(科学技術庁資源調査会報告;第124号)
Material Type Books
Publisher 東京 : 大蔵省印刷局
Year 2000.12
Language Japanese
Size viii, 589p ; 30cm

Hide book details.

Location Volume Call No. Barcode No. Status ISBN Media type Restriction Request Memo Reserve
2F書庫1-和書
498.53/Ka 16 0000149187 4173117213 図書 一般図書

Hide details.

Other titles spine title:五訂日本食品標準成分表
title page title:Standard tables of food composition in Japan. 5th rev. ed.
variant access title:日本食品標準成分表
Notes 初版2刷(2004.1)より出版者名変更: 大蔵省印刷局→国立印刷局
Authors 科学技術庁資源調査会 <カガク ギジュツチョウ シゲン チョウサカイ>
Subjects NDLSH:食品化学
NDLSH:栄養
Classification NDC9:498.55
NDC8:498.51
NDC7:498.53
ID 2000033336
ISBN 4173117213

Back Page Page Top