ニホン ショクヒン ヒョウジュン セイブンヒョウ ノ カイテイ ニ カンスル チョウサ ホウコク : ゴテイ ニホン ショクヒン ヒョウジュン セイブンヒョウ
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 大蔵省印刷局 |
Year | 2000.12 |
Language | Japanese |
Size | viii, 589p ; 30cm |
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | ISBN | Media type | Restriction | Request Memo | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2F書庫1-和書 |
|
498.53/Ka 16 | 0000149187 | 4173117213 | 図書 | 一般図書 |
Other titles | spine title:五訂日本食品標準成分表 title page title:Standard tables of food composition in Japan. 5th rev. ed. variant access title:日本食品標準成分表 |
---|---|
Notes | 初版2刷(2004.1)より出版者名変更: 大蔵省印刷局→国立印刷局 |
Authors | 科学技術庁資源調査会 <カガク ギジュツチョウ シゲン チョウサカイ> |
Subjects | NDLSH:食品化学 NDLSH:栄養 |
Classification | NDC9:498.55 NDC8:498.51 NDC7:498.53 |
ID | 2000033336 |
ISBN | 4173117213 |
Library Service