E-Cats University OPAC

Welcome  Guest 

ミズ ノ トクセイ ト アタラシイ リヨウ ギジュツ : ノウギョウ ショクヒン イリョウ ブンヤ エノ オウヨウ

水の特性と新しい利用技術 : 農業・食品・医療分野への応用 / ブッカーズ編集

Material Type Books
Publisher 東京 : エヌ・ティー・エス
Year 2004.5
Language Japanese
Size 15, 464, 20, 5p ; 27cm

Hide book details.

Location Volume Call No. Barcode No. Status ISBN Media type Restriction Request Memo Reserve
2F書庫1-和書
518.15/B 87 010328810 4860430484 図書 禁帯出
2F書庫1-和書
498.4/Mi 96 0000787868 9784860430481 図書 一般図書

Hide details.

Other titles title page title:The characteristics and advanced technology of WATER : for agriculture, foods, and medicals
variant access title:水の特性と新しい利用技術 : 農業食品医療分野への応用
Notes 参考文献: 各章末
Authors ブッカーズ <ブッカーズ>
Subjects BSH:
NDLSH:水資源
Classification NDC8:518.15
NDC9:518.15
ID 2000039662
ISBN 9784860430481

Back to Results List Page Top