E-Cats University OPAC

Welcome  Guest 

ショクヒン セイブンヒョウ

食品成分表 / 香川芳子監修

Material Type Books
Publisher 東京 : 女子栄養大学出版部
Year 2012.2-
Language Japanese
Size 冊 ; 26cm

Hide book details.

Location Volume Call No. Barcode No. Status ISBN Media type Restriction Request Memo Reserve
2F書庫1-和書 : 2012セット 498.53/Sh 96/2012 0000875007 9784789510127 図書 参考図書
2F書庫1-和書 : 2013セット 498.53/Sh 96/2013 000088345X 9784789510134 図書 参考図書
2F書庫1-和書 2014 : セット 498.53/Sh 96/2014 0000895377 9784789510141 図書 参考図書
2F書庫1-和書 2015 : セット 498.53/Sh96/2015 4000000016 9784789510158 図書
2F書庫1-和書 2017 : セット 498.53/Sh96/2017 4000002716 9784789510172 図書
2F書庫1-和書 2018 : セット 498.53/Sh96/2018 3000011768 9784789510189 図書
2F書庫1-和書 2019 : セット 498.53/Sh96/2019 3000014422 9784789510196 図書

Hide details.

Other titles other title:七訂食品成分表
Notes 2012-2015のページ数: 本表編308p, 資料編286p
2016のページ数: 本表編7, 301p, 資料編371p
2017のページ数: 本表編7, 310p, 資料編384p
2018のページ数: 本表編8, 308p, 資料編377p
2019のページ数: 本表編18, 28, 362p, 資料編400p
監修:香川明夫(2017-)
七訂: 文部科学省「日本食品基準成分表2015年版(七訂)」「同 追補2016年」「同 追補2017年」「同 追補2018年」準拠
2019は七訂
Authors 香川, 芳子(1931-) <カガワ, ヨシコ>
香川, 明夫 <カガワ, アキオ>
Subjects BSH:食品 -- 便覧
NDLSH:食品成分表
Classification NDC8:498.51
NDC9:498.51
ID 2000043082
ISBN 9784789510127

Back Page Page Top