E-Cats University OPAC

Welcome  Guest 

ショクヒン キノウ ソザイ

食品機能素材 / 太田明一監修

Material Type 電子ブック
Publisher 東京 : シーエムシー
Year 2001-
Language Japanese

Hide book details.

Location Volume Call No. Barcode No. Status ISBN Media type Restriction Request Memo Reserve
電子ブック 電子書籍版 588/O81 0000908266 9784882315384 電子ブック 一般図書

Hide details.

Other titles title page title:Materials for functional food
other title:食品シリーズ
Notes 執筆者: 太田明一, 大澤俊彦, 大野尚仁[ほか]
3の執筆者: 太田明一, 大濱宏文, 信川益明 [ほか]
4の執筆者: 太田明一, 信川益明, 宮澤陽夫 [ほか]
1は「新食品機能素材の開発」(1996.5)が該当
カバーに「食品シリーズ」と記述あり
付: 文献
Authors 太田, 明一 <オオタ, メイイチ>
Subjects BSH:食品工学
BSH:食品化学
Classification NDC8:588
NDC9:588
ID 2000044868
ISBN 9784882315384

Back Page Page Top