ショクヒン キノウ ソザイ
Material Type | 電子ブック |
---|---|
Publisher | 東京 : シーエムシー |
Year | 2001- |
Language | Japanese |
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | ISBN | Media type | Restriction | Request Memo | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
電子ブック | 電子書籍版 | 588/O81 | 0000908266 | 9784882315384 | 電子ブック | 一般図書 |
|
Other titles | title page title:Materials for functional food other title:食品シリーズ |
---|---|
Notes | 執筆者: 太田明一, 大澤俊彦, 大野尚仁[ほか] 3の執筆者: 太田明一, 大濱宏文, 信川益明 [ほか] 4の執筆者: 太田明一, 信川益明, 宮澤陽夫 [ほか] 1は「新食品機能素材の開発」(1996.5)が該当 カバーに「食品シリーズ」と記述あり 付: 文献 |
Authors | 太田, 明一 <オオタ, メイイチ> |
Subjects | BSH:食品工学 BSH:食品化学 |
Classification | NDC8:588 NDC9:588 |
ID | 2000044868 |
ISBN | 9784882315384 |
Library Service