Material Type | Books |
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Edition | 第2版 |
Publisher | 東京 : 医歯薬出版 |
Year | 2012.3 |
Language | Japanese |
Size | viii, 273p : 挿図 ; 26cm |
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | ISBN | Media type | Restriction | Request Memo | Reserve |
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2F書庫1-和書 |
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498.55/N 22/第2版 | 4000001843 | 9784263707142 | 図書 |
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Other titles | other title:Shokuhingaku, shoukuhinkinougaku, shokuhinkakougaku other title:Food science, function and processing variant access title:食品学食品機能学食品加工学 |
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Notes | 欧文タイトルは標題紙裏による 第5刷(2016.3発行)のページ数:viii, 277p |
Authors | 長澤, 治子 <ナガサワ, ハルコ> |
Subjects | BSH:食品 BSH:食品加工 |
Classification | NDC8:498.51 NDC9:498.51 |
ID | 4000007280 |
ISBN | 9784263707142 |
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