E-Cats University OPAC

Welcome  Guest 

ノウキノウ カイゼン ショクヒン ソザイ ノ カイハツ ト オウヨウ

脳機能改善食品素材の開発と応用 / 太田明一監修

(食品シリーズ)
Material Type Books
Publisher 東京 : シーエムシー出版
Year 2016.8
Language Japanese
Size viii, 257p : 挿図 ; 26cm

Hide book details.

Location Volume Call No. Barcode No. Status ISBN Media type Restriction Request Memo Reserve
2F書庫1-和書
498.5/O 81 3000008106 9784781311746 図書

Hide details.

Other titles cover title:High technology information
title page title:Food Materials for Brain Functional Improvement : Development and Application
Notes 文献: 各章末
Authors 太田, 明一 <オオタ, メイイチ>
Subjects BSH:食品工学
BSH:食品化学
BSH:健脳法
NDLSH:
Classification NDC8:588
NDC9:588
ID 4000008997
ISBN 9784781311746

Back to Results List Page Top