E-Cats University OPAC

Welcome  Guest 

ニホン ノ デントウ : ハッコウ ノ カガク : ビセイブツ ガ ウミダス「ウマサ」ノ ヒミツ

日本の伝統 : 発酵の科学 : 微生物が生み出す「旨さ」の秘密 / 中島春紫著

(ブルーバックス;B-2044)
Material Type Books
Publisher 東京 : 講談社
Year 2018.1
Language Japanese
Size 261p. : 挿図 ; 18cm

Hide book details.

Location Volume Call No. Barcode No. Status ISBN Media type Restriction Request Memo Reserve
2F-ブルーバックス
465/N 34 3000011334 9784065020449 図書

Hide details.

Other titles variant access title:日本の伝統 : 発酵の科学 : 微生物が生み出す旨さの秘密
Authors 中島, 春紫(1960-) <ナカジマ, ハルシ>
Subjects NDLSH:食品微生物学
NDLSH:発酵食品
Classification NDC9:465
NDC9:588.5
ID 4000013050
ISBN 9784065020449

Back Page Page Top