ニホン ノ デントウ : ハッコウ ノ カガク : ビセイブツ ガ ウミダス「ウマサ」ノ ヒミツ
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 講談社 |
Year | 2018.1 |
Language | Japanese |
Size | 261p. : 挿図 ; 18cm |
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | ISBN | Media type | Restriction | Request Memo | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2F-ブルーバックス |
|
465/N 34 | 3000011334 | 9784065020449 | 図書 |
|
Other titles | variant access title:日本の伝統 : 発酵の科学 : 微生物が生み出す旨さの秘密 |
---|---|
Authors | 中島, 春紫(1960-) <ナカジマ, ハルシ> |
Subjects | NDLSH:食品微生物学 NDLSH:発酵食品 |
Classification | NDC9:465 NDC9:588.5 |
ID | 4000013050 |
ISBN | 9784065020449 |
Library Service