E-Cats University OPAC

Welcome  Guest 

「オイシサ」ノ カガク : ソザイ ノ ヒミツ・アジワイ オ ウミダス ギジュツ

「おいしさ」の科学 : 素材の秘密・味わいを生み出す技術 / 佐藤成美著

(ブルーバックス;B-2051)
Material Type Books
Publisher 東京 : 講談社
Year 2018.3
Language Japanese
Size 238p : 挿図 ; 18cm

Hide book details.

Location Volume Call No. Barcode No. Status ISBN Media type Restriction Request Memo Reserve
2F-ブルーバックス
498.51/Sa85 3000011786 9784065020517 図書

Hide details.

Other titles variant access title:おいしさの科学 : 素材の秘密味わいを生み出す技術
Notes 参考書籍: p234
Authors 佐藤, 成美 <サトウ, ナルミ>
Subjects BSH:食品
BSH:味覚
NDLSH:食品化学
NDLSH:味覚
Classification NDC8:498.51
NDC9:498.51
NDC9:498.53
ID 4000013447
ISBN 9784065020517

Back Page Page Top