E-Cats University OPAC

Welcome  Guest 

メン ノ カガク : コナ ガ ウミダス ユタカナ ショッカン・カオリ・ウマミ

麺の科学 : 粉が生み出す豊かな食感・香り・うまみ / 山田昌治著

(ブルーバックス;B-2105)
Material Type Books
Publisher 東京 : 講談社
Year 2019.7
Language Japanese
Size 238p : 挿図 ; 18cm

Hide book details.

Location Volume Call No. Barcode No. Status ISBN Media type Restriction Request Memo Reserve
2F-ブルーバックス
619.39/Y 19 3000015433 9784065167458 図書

Hide details.

Other titles variant access title:麺の科学 : 粉が生み出す豊かな食感香りうまみ
Notes 参考文献: p232-234
Authors 山田, 昌治(1953-) <ヤマダ, マサハル>
Subjects BSH:麵類
BSH:製麵
Classification NDC8:619.39
NDC9:619.39
NDC10:619.39
ID 4000016411
ISBN 9784065167458

Back Page Page Top