Material Type | Books |
---|---|
Edition | 改訂第7版 |
Publisher | 東京 : 南江堂 |
Year | 2020.11 |
Language | Japanese |
Size | xiv, 353p : 挿図 ; 26cm |
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | ISBN | Media type | Restriction | Request Memo | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2F開架-和書 |
|
498.55/O 95/改訂第7版 | 3000019160 | 9784524229048 | 図書 |
|
![]() |
![]() |
Other titles | colophon title:Applied nutritional sciences |
---|---|
Notes | 監修: 医薬基盤・健康・栄養研究所 参考図書: p336-339 |
Authors | 渡邊, 令子 <ワタナベ, レイコ> 伊藤, 節子(1950-) <イトウ, セツコ> 瀧本, 秀美 <タキモト, ヒデミ> 医薬基盤・健康・栄養研究所 <イヤク キバン ケンコウ エイヨウ ケンキュウジョ> |
Subjects | BSH:栄養 NDLSH:栄養学 |
Classification | NDC8:498.55 NDC9:498.55 NDC10:498.55 NLM:QU145 NDLC:EG257 |
ID | 4000019514 |
ISBN | 9784524229048 |
Library Service