ビミ ライサン
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 新潮社 |
Year | 2017.4 |
Language | Japanese |
Size | 429p ; 20cm |
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | ISBN | Media type | Restriction | Request Memo | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2F開架-和書 |
|
596.04/B 73 | 3000019164 | 9784105070311 | 図書 |
|
![]() |
![]() |
Other titles | original title:Physiologie du goût |
---|---|
Notes | 原書の抄訳 ジャン・アンテルム・ブリア=サヴァラン年譜: p416-419 原書および参考書誌一覧: p428-429 |
Authors | Brillat-Savarin, 1755-1826 玉村, 豊男(1945-) <タマムラ, トヨオ> |
Subjects | NDLSH:食物 NDLSH:料理 NDLSH:味覚 |
Classification | NDC8:596.04 NDC9:596.04 |
ID | 4000019661 |
ISBN | 9784105070311 |
Library Service