Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 大阪 : 創元社 |
Year | 2019.1 |
Language | Japanese |
Size | 255p : 挿図 ; 24cm |
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | ISBN | Media type | Restriction | Request Memo | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2F開架-和書 |
|
498.5/H 77 | 2000001326 | 9784422740331 | 図書 |
|
![]() |
![]() |
Other titles | original title:How food works : the facts visually explained variant access title:食べ物のしくみとはたらき図鑑 : ひと目でわかる |
---|---|
Notes | 日本語版監修: 北村真理, 屋良佳緒利 |
Authors | 千葉, 喜久枝(1969-) <チバ, キクエ> 北村, 真理 <キタムラ, マリ> 屋良, 佳緒利(1970-) <ヤラ, カオリ> |
Subjects | BSH:食品 NDLSH:食品 |
Classification | NDC8:498.5 NDC9:498.5 NDC10:498.5 |
ID | 4000021754 |
ISBN | 9784422740331 |
Library Service