E-Cats University OPAC

Welcome  Guest 

リョウリ ノ カガク ダイズカン

料理の科学大図鑑 / スチュアート・ファリモンド著 ; 熊谷玲美, 渥美興子翻訳 ; ぷれす日本語版編集

Material Type Books
Publisher 東京 : 河出書房新社
Year 2018.10
Language Japanese
Size 256p ; 27cm

Hide book details.

Location Volume Call No. Barcode No. Status ISBN Media type Restriction Request Memo Reserve
2F開架-和書
596/F 15 2000001900 9784309253824 図書

Hide details.

Other titles original title:The science of cooking
Notes 原著 (London : Dorling Kindersley , c2017) の翻訳
監修: 辻静雄料理教育研究所
索引: p244-255
Authors Farrimond, Stuart
熊谷, 玲美(1975-) <クマガイ, レミ>
渥美, 興子 <アツミ, キョウコ>
ぷれす <プレス>
辻静雄料理教育研究所 <ツジ シズオ リョウリ キョウイク ケンキュウジョ>
Subjects BSH:料理
BSH:食品化学
NDLSH:調理科学
NDLSH:図鑑
Classification NDC8:596
NDC9:596
NDC10:596
NDLC:EF27
ID 4000021946
ISBN 9784309253824

Back Page Page Top