リョウリ ノ カガク ダイズカン
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 河出書房新社 |
Year | 2018.10 |
Language | Japanese |
Size | 256p ; 27cm |
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | ISBN | Media type | Restriction | Request Memo | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2F開架-和書 |
|
596/F 15 | 2000001900 | 9784309253824 | 図書 |
|
Other titles | original title:The science of cooking |
---|---|
Notes | 原著 (London : Dorling Kindersley , c2017) の翻訳 監修: 辻静雄料理教育研究所 索引: p244-255 |
Authors | Farrimond, Stuart 熊谷, 玲美(1975-) <クマガイ, レミ> 渥美, 興子 <アツミ, キョウコ> ぷれす <プレス> 辻静雄料理教育研究所 <ツジ シズオ リョウリ キョウイク ケンキュウジョ> |
Subjects | BSH:料理 BSH:食品化学 NDLSH:調理科学 NDLSH:図鑑 |
Classification | NDC8:596 NDC9:596 NDC10:596 NDLC:EF27 |
ID | 4000021946 |
ISBN | 9784309253824 |
Library Service